Enviat per: pentacour | 19 Abril 2011

Blocant al Mas de l’Elena (La Mussara)

Com per aquest dissabte m’havia quedat sense parella de ball vaig haver d’agafar la colxoneta i fullejar el llibre “Bloc. Muntanyes de Prades” per buscar alguna zona nova a visitar. I l’escollida va ser el Mas de l’Elena, situada entre la Mussara i la Febró, amb 424 blocs ressenyats. Poca aproximació per arribar al sector 1 anomentat km 25.

Una vegada situat amb l’ajuda de les fotos decideixo començar pel problema 104 (5). No és molt vistós però em serveix per escalfar. Després vaig cap el del costat, el número 105 (5+). Al primer intent em rellisca el peu i cop a la cama contra la paret del davant. Una vegada aprés que la colxoneta no té perquè anar solament al terra surt al tercer intent.

Marxo a la part de darrera d’aquesta pedra i surt a la primera el número 107 el desaigua (5), que va per un diedre i que encara que son pocs moviments no està malament. Intento el número 108 (5+) i trec els moviments de sortida assegut. Però a dalt hi ha un passet que no el veia clar i en no tenir porter i el munt de problemes que tenia encara per fer, ho vaig aparcar per una altra ocassió.

Després em paro davant una pedra de poca alçada en que hi ha els problemes números 115 (4+), 116 (5), 117 (5+) i el 118 (5+) que és una travessia de tots. Surten tots a la primera excepte el 117 en que primer vaig fer els moviments finals de sortida per dalt. Em serveixen per donar-me moral en resoldre bastant fàcilment tots, encara que solament es pot destacar el 117 per un parell de moviments macos.

Ramon al problema 117 (5+)

Ramon al problema 117 (5+)

Ramon al problema 117 (5+)

Ramon al problema 117 (5+)


Just davant veig el número 129 (5+) que va per un esperó molt estètic. Me l’apunto a la segona perquè el terra està en desnivell i en anar sol, primer miro la part de dalt per arriscar-me o no perquè no vull caure… Quan ja anava a marxar vaig pel número 128 (5), problema de pocs moviments però molt maco, i que em fa marxar amb la sensació d’haver aprés moviments nous.

Vaig estar tot el matí sol excepte la visita de dues noies que estaven també visitant la zona per primera vegada i que em van recomanar el sector número 5 pel grau em que em moc. Zona doncs que m’ha agradat bastant i amb molts projectes pendents. Tornarem!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: