Enviat per: pentacour | 19 Novembre 2010

Algun dia voldria blocar a Albarracín

Com fa poc que escalo intento absorbir el més ràpid possible tota la filosofia d’aquest mon, els valors, el vocabulari, les maneres de fer… I m’agrada el que veig. El que tenia clar però és que com a qualsevol altre lloc hi ha gent per a tot i per desgràcia no m’ha sobtat trobar-me algunes coses.

L’altre dia, a un sector d’Arbolí (podria haver estat qualsevol altra escola), després de sentir una pudor intensa en arribar vaig veure que just a peu de via havia una merda, el propietari de la qual havia tingut la “delicadessa” de possar un pedra tapant la meitat… En una altre lloc, a una de les preses a mitja via, em trobo una cigarreta… Passejant per Margalef, una de les zones de vies (aquí no estaven a peu de via si no als voltants) era plagada de mocadors amb unes sospitoses taques de color marró…

Com deia, incívics i gorrins hi ha a tots llocs. El problema és que nosaltres tenim l’agravant de que ens movem a un entorn delicat i sensible, on ens hem d’acurar més encara; si som egoistes, almenys per nosaltres mateixos per a que puguem continuar escalant. Si no ho som, ja sabrem que simplement per principis i per respecte al mon on vivim.

Per això que em faig ressó d’un article fent una crida per a que cuidem Albarracín, tant si som egoistes com si no, però que el cuidem (extensible a la resta de llocs).

Algun dia m’agradaria anar a blocar allà i fóra trist que em trobés un cartell de Prohibit Escalar per quatre gorrins.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: